Eriks epilog

Då var cykelsällskapets resa slut för den här gången och det är dags att summera upplevelsen (vi kommer dock inte att sluta uppdatera bloggen för det, det finns fortfarande mycket att säga.)

Under Malmö-München-resan var det en hel del fokus på vår eventuella viktminskning, något som i år i stort sett helt uteblivit. Kanske beror det på de enorma mängder fish n’ chips, pizza, hamburgare och mac n’ cheese vi dragit i oss den här gången. För att inte tala om ölen. Jag började använda Untappd på resans första dag och har i skrivande stund registrerat 36 druckna öl (av 30 olika sorter!). Ändå hade jag en känsla av att jag tappat något kilo på resan, vilket helt förutsägbart visade sig vara fel när jag ställde mig på vågen här hemma och den visade samma vikt som innan vi åkte.

Något jag också gjort, nu när jag är hemma igen, är att nostalgiskt bläddra igenom bilderna från resan i min telefon. Där hittar jag några guldkorn som av olika anledningar aldrig tidigare publicerats på bloggen. Dessa vill jag givetvis dela med mig av. Lite som extramaterialet i en DVD-box.

20130707-140248.jpgBrother’s love någon gång i början av resan, kanske Oxford?

20130707-140315.jpgSås-kaos på pub i Rhôs-on-sea där cykelsällskapet lunchar gräshoppor-style

20130707-140533.jpgTriumfens ögonblick på en kulle över Ayr, tagen genom DryBag:ens mjuka plastfilter

Ett jättestort tack till alla er som läst och kommenterat på bloggen. Ni har verkligen förhöjt upplevelsen och det har varit askul att blogga för er. Till nästa gång!

3 tankar kring ”Eriks epilog

  1. Tack själv! En minnesvärd road trip, igen. Ser fram emot att träffas live om några veckor!

Kommentarer är stängda.