Vart tar vi vägen imorgon?

Vi är i Glasgow, vilket du kan läsa mer om senare ikväll/imorgon bitti.

Alla vägar leder till Edinburgh. Men frågan är hur och när? Som vi ser det har vi tre alternativ och vi behöver er hjälp att fatta ett beslut. Och vi behöver det senast imorgon, torsdag klockan 10:00.

Vilka är då valen? Jo:
1. Vi stannar en dag till här i Glasgow. Det verkar trevligt och vi får lite välbehövlig vila. Sedan drar vi till Edinburgh och flyger hem morgonen efter. Innebär att vi missar Perth och därmed cyklar i ett, enligt uppgift, åtta timmar långt industriområde. Kan innebära mer festande där ”Gå ut”-skjortan är inblandad. Dessutom spelar ju Bon Jovi här ikväll…

2. Vi håller oss till originalplanen och lämnar Glasgow redan imorgon. Då drar vi till Perth för att sedan cykla rakt neråt till Edinburgh och åker hem morgonen efter. Innebär mycket backar, fina naturbilder och ont i den kollektiva röfven men inga roliga partyanekdoter.

3. Vi lämnar Glasgow imorgon och drar raka vägen till Edinburgh. Då får vi tid över till att gå och raka oss samt till att besöka fina monument samt gå ut i Skottlands huvudstad. Det innebär alltså mindre naturskildringar men däremot lite lokalhistoria och festreferat.

Edit: Röstningen är nu avslutad och vi håller på med ett blogginlägg om resultatet.

4 tankar kring ”Vart tar vi vägen imorgon?

  1. Storstäder, industriområden och Bon Jovi har ni sett förut. Och supa vet vi ju att ni kan. Om ni åker till Edinburg riskerar ni att drabbas av ”åka hem-sjukan”. Och Perth tror jag är schysst liten stad. Stick to the plan, röven läker, säger jag. Och be safe!

  2. Eddinbårrrrrååogh. Slår nog Glasgow 8 där i veckan. Vill dessutom få bildbevis på barberare med kniv hackandes i skäggen…

  3. Inröstat på Övrigt: ”Besök Lowland Ladies”. Obs Auchentoshan er närmaste ligger i/nära Glasgow. Men två ligger nära Edinburg.

Kommentarer är stängda.