Ni bestämmer: Vi åker tidigare till Edinburgh

Ja, ni ser ju själva. Att försöka få ut det bästa av Edinburgh var det klart populäraste alternativet och till skillnad från hur det går till i riktiga folkomröstningar är Cykelsällskapet bundna till att följa folkets röst i frågan. (Dessutom röstade ni ju på vårt favoritförslag.)

Så Edinburgh it is. Och det kanske är lika bra, det. Igår såg man tecken i sällskapet på att avstickaren till Perth skulle kräva lite för mycket av våra gamla kroppar. Dessutom tror vi att det är bäst att lämna Glasgow med de goda minnena vi tillskansade oss igår.

Vi vill tacka för ert enorma engagemang. Det har kommit in fler röster än vad vi någonsin kunde tro, speciellt med tanke på när omröstningen lades ut. Vi tar också till oss av era förslag och kommer att stanna till på ett whiskydestilleri på vägen. Och vem vet? Kanske super vi där ner oss, som Ola så lågmält föreslog.

Nu ska vi bara checka ut här, hitta nånstans att bo i Edinburgh*, och sen bär det av. Sista heldagen på cykel på ett tag. Hörs sen!

*Detta är ordnat. Vi fick plats på ännu ett vandrarhem.

3 tankar kring ”Ni bestämmer: Vi åker tidigare till Edinburgh

  1. Synd. Glasgow är faktiskt en mycket roligare stad. Edinburgh är lite halvtråkigt, om man inte är väldigt road av gamla stenhus och souvenirbutiker som säljer kiltar av dålig kvalitet.

    1. Personligen tycker jag du har helt rätt Johan. Men även om Edinburgh är lite av ett Disneyworld i jämförelse med ruffa, tuffa Glasgow så var det skönt att vila när vi väl kom fram.

Kommentarer är stängda.